Vi tænker på miljøet

Vi tænker på miljøet

Vi tænker på miljøet

Vi tænker på miljøet

Vi tænker på miljøet


 

"Vort idegrundlag er at vi, i vort regionale område, kan håndtere totale affaldsløsninger indenfor fast affald samt udføre transportopgaver indenfor vognmandsbranchen."

Vi er en moderne transportvirksomhed der beskæftiger sig indenfor renovation for kommuner og erhverv, al lokal vognmandskørsel for private som virksomheder samt transportør for landbruget af korn.

Vi består i dag af ca. 50 medarbejdere som overvejende har været ansat i firmaet i mange år. Vores medarbejdere er kendt for at yde et professionelt arbejde med høj service, hvilket er grundlagt i nødvendig ekstern og intern uddannelse kombineret med fornemmelsen af "ånden blandt kolleger" og den generelle holdning i firmaet.

Vores maskinpark består af ca. 30 lastbiler, påhængsvogne m.m.

Vognparken er fordelt på:

Vi benytter os af det nyeste opdaterede materiel af miljømæssige samt driftsmæssige årsager.

Vores lokalområde er Sydsjælland, Møn og Lolland-Falster men udfører transportopgaver i hele landet.

I administrationen gør vi mest mulig brug af EDB, som vi til stadighed udbygger for at kunne leve op til de stigende krav, som kunder og myndigheder har til afrapportering og dokumentation.

For at kunne tilbyde vores kunder det bedste produkt, har vi samarbejde med mange faste leverandører. Vi lægger stor vægt på vores leverandørers præcision, troværdighed og professionalisme som vi ved vores kunder forlanger af os.